December 2015 was voor Maladah Gambia een goede maand. Diverse scholen hadden actie's op touw gezet voor het goede doel.

In Boxtel, op de Petrusschool, was een Kerstmarkt georganiseerd. De kinderen hadden diverse plakwerkjes en andere kerstversierselen gemaakt en de ouders mochten die kopen.

Andere kinderen hadden cakejes en andere lekkernijen gebakken ook met het doel deze te verkopen. De stichting had er een stand waarbij men het aantal schelpen in een vaas mocht raden en waar men informatie kon krijgen over het sponsoren van kinderen.

Ook in Den Haag op de Basisschool de Horizon was een Kerstmarkt georganiseerd ten bate voor Maladah.  De leerlingen hadden in verschillende kramen kerststukjes, versieringen en andere knutselwerkjes uitgestald voor de verkoop. Ook waren er diverse zelf gemaakte versnaperingen te koop. Het was een gezellige en druk bezochte markt en er is een prachtig bedrag voor Maladah bijeen gebracht. Enkele foto's

In Maarn waren enkele bestuursleden 3 dagen te gast in de Plus supermarkt welke vanuit de noodwinkel naar het nieuwe pand is verhuisd. Zij mochten daar voor Maladah artikelen verkopen welke niet meer terug keerden in het vernieuwde assortiment. Het waren intensieve dagen maar gezien de opbrengst meer dan de moeite waard.

De PKN gemeente in Maarsbergen heeft in de kerstperiode een benefiet concert georganiseerd met het optreden van het gospelkoor Good News uit Huizen, tevens werd het levend Kerst verhaal in de Meijerhorst uitgebeeld door heel veel vrijwilligers. Beiden zijn erg goed bezocht en de baten waren voor Maladah.