Dit jaar is de school gestart met ongeveer 800 leerlingen. 420 van het lager onderwijs, 224 van het voortgezet onderwijs en 49 op de highschool. Daarnaast nog een aantal op de 'kleuterschool'.

Die komen niet allemaal uit Kunkunjang, het dorp waar de school staat. De school heeft een regiofunctie gekregen. Vooral de hogere klassen worden door kinderen uit de omtrek bezocht.

De afgelopen tijd gebouwde middelbare school is gereed voor gebruik. Voor de leiding van de school betekende dit een uitbreiding. Voor de highschool is een nieuwe directeur en een adjunct- benoemd. Hier betaald ons goede contact met het ministerie zich uit. Beide heren zijn door de overheid aangesteld en worden door de overheid betaald.

De nieuwbouw voor de leerkrachten is ook in gebruik. We hadden gerekend op 10 leerkrachten die gedurende de week zouden overblijven. Daar hebben we ook de bedden voor gekocht. Bij ´BETER BED´ kregen we vanwege dit aantal een korting als we daar ook een melding van maakten op de website. Bij deze. Nu blijkt dat de kamers bijna dubbel worden bezet. Men heeft provisorische ´bedden´ op de grond gemaakt. Tijdens het bezoek van de voorzitter, afgelopen weken, heeft hij ter plaatse bedden bijgekocht. Matrassen hadden we al gekregen van een ziekenhuis dat ging verhuizen.

We krijgen nu ook meer te maken met de eisen die de overheid aan een school stelt. Het gehele terrein 250x250 m1 is voortaan met gaas omheind. De kleuterschool is weer terug onder het zelfde dak. De lokalen in het dorp zijn verlaten en worden nu voor opslag van materialen gebruikt.

De school heeft voortaan ook een eigen watervoorziening. We zijn daardoor niet afhankelijk van de dorpspomp.

 voor enkele foto´s klik  hier