Helaas konden wij dit najaar niet naar Gambia, aangezien ik een operatie moest ondergaan.

Gelukkig hebben mijn broer Leen en zijn vrouw Ada de honneurs waar genomen, zodat ze in Gambia toch bezoek van de stichting kregen. Zij hebben naast hun bezoeken aan de Maladah scholen, ook de schoolfee betaald aan alle  andere scholen waar er door de stichting kinderen worden gesponsord. Het is erg belangrijk dat ook deze scholen regelmatig bezocht worden om de contacten te onder houden en te verifiëren of er geen kinderen verhuisd zijn.

Lees hier de hele nieuwsbrief